500 g dadels (ontpit en in reepjes gesneden)
1 rol Maria biscuitjes (in stukjes gebroken, 1 cm)
250 g boter
1 ei (losgeklopt)
150 g bruine basterdsuiker
Agave siroop
1 handje walnoten in kleine stukjes
Cocosstrooisel

Laat de boter zachtjes smelten in een pan. Voeg de suiker toe en roer goed zodat de suiker een beetje oplost. Voeg het ei toe en kook even door onder voortdurend roeren. Doe er twee shotjes Agave siroop bij en kook nog even door. Voeg de dadels toe en kook nog een minuut door onder voortdurend roeren. Voeg de walnoot toe en laat nog een halve minuut doorkoken. Haal de pan van het vuur en voeg de koekjes toe. Roer goed door elkaar heen. Verdeel het mengsel over een met boter ingesmeerde springvorm van 24 cm. Laat de taart anderhalf uur afkoelen in de koelkast. Als de taart is afgekoeld, strooi je er wat cocosstrooisel overheen.