Rumtaart

1/4 l slagroom 3 eidooiers
wat geraspte pure chocola (vlokken) 2 pakjes vanillesuiker
2 pakken lange vingers 125 gram boter
2 1/2 borrelglaasje rum 150 gram witte basterdsuiker

Klop de eidooiers, 1 pakje vanillesuiker, 1 glaasje rum, 125 gram boter en 150 gram witte basterdsuiker door elkaar tot het bijna wit ziet (ongeveer 12-13 minuten). Klop de slagroom + 1 pakje vanillesuiker. Beleg een springvorm (24 cm) met aluminiumfolie en smeer dit in met boter. Doe in een platte schaal of diep bord 1 1/2 glaasje rum en 1 1/2 glaasje water door elkaar. Doop daar heel vlug de lange vingers in en bedek de bodem van de springvorm ermee (suikerkant onder). Doe hierop de crème en daarop weer in de rum gedoopte lange vingers. Daarop de slagroom. Versier met wat geraspte chocola. Zet dit 1 uur of langer in de koelkast. Het lekkerst wordt het na 3 dagen.